Cycling RLV Video's
Get Adobe Flash player
RLV’s
Hi fellows.If you like this site, and want it online and free, please hit the Donate button and give some coins. THANK YOU!, to those who have donated!
Hans Einar

NO_Song-Aardal

 

Description:

NO_Song-Aardal is recorded a nice autumn evening. This is a “one mountain track”, with a nice flat spot on the top. You are about to climb from sea level to nearly 700 m. In case you are chilled when doing the downhill on the other side… there is a small hill climb at the end Innocent

 

The trip goes through the hilly south western Norway. It starts from Songesand. Songesand is located in Lysefjorden, nearby the “Preikestolen” Pulpit-Rock. It is a spectacular piece of Norway. Take a look at this litte video here Laughing

 

On the other side of the mountain you end up in Årdal. Then out on road 13 against Tau.

 

Hope you enjoy it! Happy riding! Hans Einar Steinsland

 

Technical information: Total length: 30.8km. Total altitude: 742m

 

NO_Song-Aardal
rlv and pgmf
NO_Song-Aardal
avi.torrent
NO_Song-Aard.gpx
(for non Tacx systems)
download_img

One Response to NO_Song-Aardal

 • hes says:
   Subject :Re:NO_Song-Aardal..
  10-12-2010 08:33:30 
  Flex

  Joined: 18-11-2010 08:15:19
  Posts: 10
  Location
  I hope that my review is understandable in Google-translated English. If you have any questions, feel free to ask. Or ride the RLV and make up your own opinion

  IP Logged
   Subject :NO_Song-Aardal..
  08-12-2010 23:23:47 
  hes

  Joined: 31-08-2010 13:08:40
  Posts: 71
  Location: Hjelmeland, Ryfylke, Norway

   

  This is a copy from rullesykling.no and it is in Norwegian.
  Please try Google Translate review in English


  NO_Song-Aardal
  30,8 km, 742 m stigning – maks stigning ca. 13 %
  Gratis-RLV laget av Hans Einar
  http://rlv.pcanywhere.net/index.php/component/content/article/1-rlver/20-nosong-aardal

  Filmkvalitet: 5,5
  Filmkvaliteten er generelt meget bra. Sannsynligvis det beste jeg har sett på noen RLV ever, rett og slett. Nå er det lenge siden jeg har syklet Gimsøy, men jeg tror at denne tar videokvaliteten ennå et steg videre.

  Lyset på denne videoen er helt spesielt. Den er tatt opp ikke lenge før sola går ned (tror jeg. Eller står den opp?), så lyset er meget spesielt. Spesielt de første kilometrene er magisk i så måte.

  “Sidevinduet” (sidekamera som man får se innimellom) fungerer veldig bra. Det bidrar til å vise utsikt som man ellers ikke ville ha sett.

  Filmflyt: 5,5
  Ingen klipp (såvidt jeg kan se). Hastigheten er veldig sykkelnær, så videoen har ikke antydning til lav framerate selv i de bratteste bakker. Jeg opplever noen ganger at videoen hopper fremover (på grunn av treg PC) i forbindelse med veikryss, men dette skjer ikke ofte.

  Filmmotiv: 5
  Været er fint; ikke en sky på himmelen, og lyset er som sagt veldig spesielt her. Langskapet er fint, men ikke ultraspektakulært. Det er helt klart finest i starten, og når man kommer ut på vei med gulstripe mot slutten, blir det ganske “ordinært”. Men alt i alt, veldig fin løype.

  Profil: 3,5
  Sånn generelt fungerer profilen fint (den stemmer stort sett brukbart, og ligger ikke foran eller bak videoen), men jeg synes den er for “utjevnet”, slik at “lokale”, små bakker ikke blir tatt med i profilen (de blir ofte “jevnet over”). Nå er vel kanskje dette ganske vanlig på RLV’er; det kan hende at jeg har blitt litt for godt vant etter å ha syklet *host* noen RLV’er *kremt* ganske mye. I tillegg bommer profilen noen steder (spesielt mot toppen av den lange bakken), men som sagt er den ikke dårlig på noe måte.

  Jeg er usikker på hva jeg ville gitt denne profilen i fjor vinter, men tror jeg ville landet på ca. den samme karakteren da også.

  Løype: 4
  Løypa er fin og urfordrende. En lang motbakke og så ned igjen, og en liten bakke på slutten. Litt hardt å starte rett på motbakken, men jeg ser at man ikke har noe valg her.

  Snitt: 4,7
  Et snitt på 4,7 gir det høyeste snittet fra meg så langt. Og dette ER en god RLV. Videoen, landskapet og lyset er meget bra, men profilen henger ikke alltid med. Men mulig at jeg er litt streng her…?


  IP Logged
Pro Cyclists Tweets


Copyright © 2013. All Rights Reserved.